L'exercici de gimnàstica d'uns pares per reconèixer l'esforç de les filles es fa viral

Els pares les volien emocionar i posar en valor el seu esforç de tot l'any, i el vídeo està donant la volta al món
Redacció  Actualitzat 
TEMA:
 
VIRAL
L'exercici de gimnàstica d'uns pares per reconèixer l'esforç de les filles es fa viral
Actuació dels pares al Club de Gimnàstica Rítmica Tazmania ( @Ayuntamientodelosrealejos)
Un grup de pares sorprenen a la gala de final de curs del Club de Gimnàstica Rítmica Tazmania-Realejos, a Tenerife. Set homes van fer un exercici complet de cèrcols que va emocionar tot el pavelló.
L'Ajuntament ha compartit el vídeo al seu Facebook i s'ha fet viral: més de 856.000 visualitzacions i més de 19.000 comparticions.

Vanessa Pérez, entrenadora i presidenta de l'entitat, ha explicat que la idea va sortir en un esmorzar perquè els pares les volien emocionar i posar en valor el seu esforç de tot l'any.
"El millor regal era que veiessin que entenien el que senten amb tants mesos de feina i esforç per jugarte-la en uns minuts a cara o creu."

Un dels entrenadors els va ajudar durant cinc dies amb la coreografia i l'ús dels cèrcols per aconseguir l'últim número de l'espectacle de final de temporada.
Els set pares gimnastes per un dia van causar sensació.

El CGR Tazmania ha estat planter de moltes gimnastes i va demanar a l'Ajuntament la promoció del vídeo per donar visibilitat a la feina del club. Ràpidament s'ha viralitzat.
El vídeo està donant la volta al món i ja l'han vist a Ucraïna, Rússia, la Xina, Israel, el Brasil, Bulgària o el Canadà.
El club ha agraït la implicació dels pares.
ARXIVAT A:
 
VIRAL