Barcelona Cultura

@bcncultura

Aquí es mou la cultura de Barcelona
Barcelona
Se unió en junio de 2009
 

Tweets

  1. 💡 Dos genis creadors del seu temps, i , es troben a la plaça d'Espanya en format 🖼️ . Serà a la cúpula de les fins a l’1 de setembre.
  2. 🗣️ Un diàleg entre Suzanne Hall i Nigel Thrift, dos dels catedràtics més importants sobre l’estudi de la vida urbana, us farà 💬 reflexionar sobre els reptes que tenim davant les transformacions globals.
  3. 👻 Viu una al amb la visita que podràs experimentar quan el ja ha tancat, a les fosques i amb les històries més 😱 inquietants basades en fets reals.
  4. 🥊 12 assalts i una comèdia de Ferran González interpretada per i . Qui guanyarà el combat a l'? 👉🏽
  5. 🇫🇷 🎨 L'artista francesa converteix la gent corrent en protagonista de les seves obres. Ho podreu comprovar en viu fins al 13 de juliol al Centre de Creació La Contra. 👉🏽
  6. 🤠 Fanàtics d', aquesta marató està pensada per a vosaltres! Al projectaran la trilogia original 🎬 dirigida per i escrita per .
  7. Voleu experimentar un Pinotxo més enllà del 📗 conte clàssic? presenta ‘L’ombra de Pinotxo’, una fantasia sobre el personatge de fusta que, després de convertir-se en nen, es fa gran en una època de grans 💡 invents i revolucions.
  8. 🌏 de diferents parts del món i 📜 moments històrics ompliran el cada dijous de juliol en un entorn únic.
  9. 🎙️ Voleu viure un en directe? i us muntaran un show carregat d'humor que us deixarà 🪑 clavats a la cadira. Serà el dijous 4 de juliol a la .
  10. 🔊 Organitzes un esdeveniment cultural a la ciutat i vols fer-te'n ressò? Comparteix-lo amb nosaltres tot visitant la secció 'Recomana't' del nostre web! 👉🏽
  11. 👨‍🎨 L'artista mexicà d'origen català és el creador de l' 'The place to be or not to be', que retrata el món de l' a la .
  12. 🇰🇿 Elim Ai (que significa "el meu país" en kazakh) és un dels cors infantils de Kazakhstan més premiats, i el podreu 🎤 escoltar en directe al Conservatori Municipal de Música de el 4 juliol, en un organitzat per .
  13. 🎭 Us agraden les formes més joves de l'escena? El dijous 4 de juliol celebrarem una 🎉 gran festa al Pati de les Dones del per donar la benvinguda al .
  14. ⛪ L'església gòtica Santa Maria del Pi es convertirà en el lloc d'homenatge al compositor andalús 🎸 Paco de Lucía, de la mà del . Tria la data que vulguis per veure'ls en directe!
  15. ⛱️ Torna el Museum Quiz Summer Tour, el joc nocturn de 🙋 preguntes i respostes per a equips a quatre de Barcelona: el , el , el i el .
  16. ⚔️ Amb l' 'L'Art de la Guerra', el explica la importància del 📕 llibre del pensador xinès Sunzi per l’estratègia, la cultura i la política durant la . Teniu temps de visitar-la fins al 9 de gener de 2020.
  17. 🎹 Rock, swing i jazz es mesclen a ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, l'adaptació del conte clàssic feta per la companyia . La podreu gaudir a la diumenge 30 de juny. 👉🏽
  18. ☀️ Voleu refugiar-vos de la calor? Les nits de juliol a setembre alguns 🏛️ edificis emblemàtics de obren les portes amb visites diferents.
  19. 🥊 Es poden unir el i el ? El els fa pujar a l'escenari a 🎭 l'obra 'Rhonda', amb l'actriu argentina Jimena López com a protagonista.
  20. 🔴 Aquesta setmana al de , entrades amb el 50% de descompte per a: 📍 'Casa de nines, 20 anys després' al 📍 'Los papeles' a la 📍 'Nenes i nens' a ℹ️