Cadena perpètua per al neonazi que va envestir una multitud a Charlottesville

L'any 2017, James Alex Fields va atropellar un grup de manifestants antifeixistes i va matar una dona i ferir desenes de persones més
  Actualitzat 
TEMA:
 
RACISME
Cadena perpètua pel neonazi que va envestir una multitud a Charlottesville
James Fields tenia vincles amb organitzacions supremacistes
Condemnat a cadena perpètua el neonazi que va envestir amb el seu cotxe una multituddurant les protestes racials del 2017 a la ciutat de Charlottesville, a l'estat nord americà de Virginia. L'atac va causar la mort d'una dona i va ferir una trentena més de persones.
Fields havia anat a Charlottesville per participar en una manifestació de neonazis i supremacistes blancs contra la intenció de les autoritats de retirar dels carrers de la ciutat una estàtua del general Robert E. Lee, cap militar sudista durant la Guerra de Secessió dels Estats Units.
La presència dels supremacistes va ser contestada per una altra manifestació antifeixista que reclamava que els neonazis marxessin de la ciutat. va ser durant aquesta manifestació que Fields va agafar el seu cotxe i va atropellar el grup de contramanifestants.

Després d'envestir els manifestants, James Fields encara va fer marxa enrere

James Alex Fields, de 22 anys i natural d'Ohio, ja s'havia declarat culpable el mes de març dels29 delictes d'odi que se li imputaven, inclòs l'assassinat de la jove Heather Heyer, que va morir de resultes de l'atropellament.
La fiscalia va definir Fields com un racista sense cap remordiment pel seu crim ni per les seqüeles físiques i psicològiques de les seves víctimes. Aquest divendres, abans de rebre la sentència, Fields ha demanat perdó.


ARXIVAT A:
 
RACISME ESTATS UNITS