Ada ColauCuenta verificada

@AdaColau

Alcaldessa de Barcelona. Mayor of Barcelona. 
Barcelona
Se unió en enero de 2010
 

Tweets

  1.  Tweet fijado
    L'arc de Sant Martí oneja de nou al balcó de l'Ajuntament per afirmar i reivindicar el nostre dret a estimar a qui vulguem i com vulguem. Front els discursos d’odi, Barcelona defensa la llibertat, la vida i l’amor. Som ciutat orgullosament diversa ✊🌈
  2. Avui fem un pas clau per afrontar la crisi climàtica: Convoquem la Taula per la Declaració d’Emergència Climàtica, una taula de treball amb entitats, Generalitat i Estat. L’excepcionalitat de la situació requereix la corresponsabilitat de tothom. Cal protegir la vida i el futur
  3.   retwitteó
    Barcelona cuelga la bandera LGTBI en la fachada del Ayuntamiento
  4. Todo el apoyo frente a esta agresión homófoba. Barcelona es una ciudad orgullosamente diversa y defenderemos la libertad de género y sexual de todas las personas. Mañana sábado llenemos nuestras calles en la celebración del orgullo
  5. En nombre de BCN traslado mi pésame a familia y amigos de la representante del gobierno de Corea del Sur que ha fallecido en nuestra ciudad. Desde nos ponemos a disposición tras este triste suceso y confiamos en q puedan aclarar los hechos.
  6.   retwitteó
    Des del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona, s’ha realitzat un comunicat de rebuig i condemna a les declaracions antigitanes de Matteo Salvini, sobre la proposta d'esterilització forçosa d'una dona gitana perquè no pugui evadir la presó.
  7. Avui donem la benvinguda als 139 nous agents que s'incorporen a . Assumiu una tasca molt important: treballar colze a colze amb la ciutadania per garantir la convivència i els drets de tots els barcelonins i barcelonines. La ciutat us espera.
  8. Buen viaje y gracias por vuestra valentía al demostrar, una vez más, que para salvar vidas no hay que pedir permiso. Desde Barcelona, todo el apoyo en vuestra misión, estamos con vosotros al decir
  9. Des de Barcelona seguim amb preocupació l’incendi que crema grans extensions de la Ribera d'Ebre. Dol veure la terra cremar. Tota la solidaritat amb les persones afectades i tota la força a bombers i professionals d’emergències que lluiten per controlar el foc.
  10.   retwitteó
    Ho vam dir quan vam instal.lar el faristol de la Comissaria de Via Laietana: tantes vegades com la malmetin, tantes vegades la reposarem. Barcelona és una ciutat compromesa amb les víctimes de la repressió i no permetrem que els nostàlgics menyspreïn la seva .
     
  11.   retwitteó
    Con Valeria, de solo 1 año y 11 meses, ya son 4 los niños y niñas que han muerto esta semana intentando llegar a . Urge crear vías legales y seguras para proteger a la infancia migrante de . Trabajamos para que esto no suceda nunca más.
  12.   retwitteó
    L'any passat vam activar 1M€ des de en diferents projectes d' en llocs del món que ho necessitaven, conjuntament amb ONG especialitzades amb seu a BCN. Aquí teniu el mapa d'actuacions 👇🏾👇🏾(moltes d'elles encara vigents).
  13.   retwitteó
    Hace un año recuperamos el Festival de Flamenco de Nou Barris. Le dimos una vuelta feminista. De ahí nació (R)Oles. No os lo perdáis, es este finde. Ellas se merecen nuestros olés. Y mi querida también, por hacerlo y por contagiarnos su amor por el flamenco.
  14.   retwitteó
    La Generalitat continua impulsant polítiques d’habitatge fallides. Si el Govern té voluntat REAL d’acabar amb els lloguers abusius ha de seure amb entitats q lluiten pel dret a l’habitatge i Ajuntaments per treballar una norma valenta i efectiva. Prou fum!
  15. Ja és estiu a la ciutat dels prodigis i comença el amb un concert de , i que presagia una nit màgica. Moltes ganes de gaudir de la programació diversa i apassionant dissenyada per .
  16.   retwitteó
    Las denuncias de las irregularidades cometidas por el ex juez Moro -premiado por Bolsonaro con un ministerio- no han hecho sino extender un clamor: Lula es un preso político y debe ser liberado ya. Este arículo de lo deja muy claro👇🏼
  17.   retwitteó
    "Repensemos el Orgullo, disputemos el significado de esa jornada de lucha, abandonemos el identitarismo y compartamos la responsabilidad de promover la diversidad sexual y de género con toda aquella gente que quiera defenderla". Por Miquel Missé.
  18. Per consolidar unes polítiques d’habitatge ambicioses i valentes. Per una ciutat verda, saludable i amable. Per una Barcelona referent en feminisme i orgullosament diversa. Per això volem governar i teixir consensos.
  19.   retwitteó
    L'emergència habitacional encara afecta moltes persones, queda molt per fer. Però les polítiques municipals engegades fa 4 anys juntament amb l'organització ciutadana donen resultats: a BCN els desnonaments han disminuït un 23% entre 2015-2018. Seguim